Tuesday, May 22, 2007

neobeat

conditiile vietii, cacatul si basinile si pisatul si sudoarea si mucii vietii.

nu am putut da delete la nici un cuvant. Burroughs again si prietenii stiu de ce sau ce si cum. kestii de pe un blog mult mai vechi:



nu te poti lupta si mai bine nu raspunzi unui critic, indiferent cat de absurda poate fi critica. nu il lasa sa iti fluture carpa, asa cum se zice pe la corride. niciodata nu vanezi carpa, indiferent de conditii.


cuvant cuvant pur. coloane intregi, pagini intregi, nici o imagine vizuala.

daca vrei sa distrugi un individ sau o societate, e simplu. marele bill ne explica: Distruge/i visele. asta se intampla acum la o scara globala.

visam ca sa uitam.


visele au functia de a dezvata si a curata creierele de conexiunile nedorite. ceea ce ne trece prin cap in timpul visului este o curatenie neuronala generala. amintirea lor poate fi daunatoare. curatenia trebuie sa ramana locala.



produ primul sobolan care sa contina toti virusii, e mult mai productiv. in loc sa ne straduim sa tinem sobolanul in viata, mai bine sa tinem celule canceroase in viata. in loc sa tinem pacientul in viata, mai bine tinem moartea in viata. daca poate deveni Moarte, nu poate muri. in loc sa ne alaturam retardatei profesiuni medicale si sa incercam cu disperare sa tinem Moartea afara, de ce sa nu lasam Moartea sa intre?


moartea este la fel de prozaica precum ziarul zilnic pentru o minte plata sau o plosca pentru canceros. nu poate fi nimic dincolo, de vreme ce nu e nimic inainte sau pe laturi in acest loc gol si mort, fara scop sau inteles.

pentru a transcende viata trebuie sa transcenzi conditiile vietii, cacatul si basinile si pisatul si sudoarea si mucii vietii.

roaga-te doar si vei fi pe calea cea dreapta. roaga-te si crezi. crezi o minciuna evidenta si roaga-te unui excroc nerusinat.

multi vor sa-si impuna stilul facand chestia chic, chestia hip, chestia trendy, chestia balans din cur la fix, chestia tensionata... plina de scop, gratioasa care este in... chestia incordata, patrunsa....sexul este afara sexul este in....stanga dreapta.....


e nemuritor si nu e pentru voi (louise bogan)

GRABESTE-TE, TE ROG. A SOSIT TIMPUL.

[Ultimele cuvinte din western lands, ultima carte a lui bill burroughs.]

inavuteste-te. dormi pana la pranz. si fute-i pe toti.

omul ramane un produs final. nu pentru ca e apogeul perfectiunii si nu pentru ca pana si god almighty ar fi spus cu emotie in glas "nu-l puteam face mai bine" ci tocmai ca e un esec lamentabil, o fundatura biologica, un experiment nereusit.

nu s-a vazut inca niciodata ciuma fara sa apara mai intai un june zdrentaros si imputit care bea ca un caine din fantana satului si apoi se duce mai departe.
(Gunther de Brandenburg, cronicar medieval)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails